Ajánlataink a termékre

 

Gardena Kés PowerMax Li-40/37-hez (4103-20)

9 090 Ft
+ 1 890 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
pepita.hu
További 12 ajánlat »

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 8 690 Ft

Termékleírás
A Gardena Kés PowerMax Li-40/37-hez egy tartós, minőségi kés. Itt vannak néhány ok, amiért érdemes ezt a kést választani:

Kompatibilitás: A Gardena Kés PowerMax Li-40/37-hez pontosan illeszkedik a Gardena PowerMax Li-40/37 típusú fűnyíró gépekhez. Ez garantálja a megfelelő illeszkedést és kompatibilitást, és biztosítja a hatékony működést.
Minőség és tartósság: A Gardena a minőségi kertészeti eszközeiről ismert. A PowerMax Li-40/37-hez készült kés is magas minőségű, edzett acélból készült. Ez a tartós anyag biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható működést.
Precíz vágási eredmények: Az edzett acél penge éles és pontos vágást tesz lehetővé, amely egyenletes és szép levágást eredményez a fűnyírás során. Ez garantálja, hogy gyönyörűen ápolt gyepet kapjon.
Könnyű cserélhetőség: A kés könnyen cserélhető a fűnyíró gépen. Ez kényelmes és időtakarékos megoldást jelent, ha a kés kopottá vagy élettartamát meghaladta.
Gyártói ajánlás: A Gardena, mint a PowerMax Li-40/37 fűnyíró gépek gyártója, azt ajánlja, hogy az eredeti tartozékokat használja. Ez a kés a gyártó által kifejlesztett és jóváhagyott opció, amely garantálja a megfelelő teljesítményt és a gép optimális működését.

Tartós,
Minőségi,
Edzett acélból készült
Pótkés
Kés PowerMax Li-40/37-hez

Így is ismerheti: 4103 20, 410320

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.